AMAZON SÄLJARE KONTOHANTERING

SÄTT DITT SÄLJARE CENTRALKONTO I AUTOPILOT-LÄGE MED EXPERT VÄGLEDNING & STÖD

Du har viktigare saker att göra än att räkna ut allt på egen hand. Låt Diverse Solution Amazon Seller Consultant hantera ditt Amazon-konto så att du kan frigöra dig för att planera och övervaka din affärsutveckling. Från grundläggande uppgifter som Amazon Ranking Optimization och Amazon Account SEO till Amazon PPC Management och Brand Growth Management, vi erbjuder fullskaliga lösningar till säljare som vill sälja på Amazon men inte har tid, resurser eller expertis för mikronivåhantering.

Vi är inte bara virtuella assistenter; Vi är ett team av erfarenhet och certifierade Amazon Consulting Experts som känner Amazon inifrån och ut. När dina ansträngningar slutar börjar våra ansträngningar. Med vårt resultatorienterade och ROI-centrerade kommer din Amazon-verksamhet inte bara att överleva utan trivas, blomstra och nå nya höjder. Spara tid, sälj mer genom att utnyttja Diverse Solution Amazon Säljare Kontohantering.

VÅRT TJÄNSTER INKLUDERAR:

SÄLJARENS CENTRALA KONTOINSTÄLLNINGART

Står du inför problem med att skapa ditt professionella säljarkonto? Få det gjort på rätt sätt med våra FBA-konsulter . Vi ger dig en stegvis vägledning samt viktig och grundläggande information för att registrera ditt säljarkonto.

KATEGORI GODKÄNNANDE

Bli oövervakad. Med hjälp av alla legitima knep och hack får vi godkännande för att sälja i de begränsade kategorierna. Vad du behöver tillhandahålla är bara nödvändig information och det är allt. Lämna resten till oss.

VARUMÄRKESREGISTRERING OCH SKYDD

Du behöver inte gå igenom den långa processen för att registrera ditt varumärke på Amazon; istället gör vi det åt dig. Rätt från att ansöka om varumärkesregister till inlämnande av dokument och även skydda det mot förfalskade och obehöriga säljare.

HANTERA ÄRENDELOGGAR

Skapande, inlämnande, hantering, svar och ständig uppföljning av ärenden som genereras via Amazon. Vi kommer att fungera som den primära kontaktpunkten mellan dig och Amazon-supporten för att tillhandahålla regelbundna uppdateringar.

PRODUKT OPTIMERING

Optimera din lista, öka din organiska ranking och multiplicera din försäljning. Experter på Diverse Solution hjälper till att öka din produkts sökbarhet och synlighet genom att tillhandahålla ett SEO-vänligt och informativt innehåll som gör din annons mer skannbar och når ett brett spektrum av köpare. Oavsett om det renoverar en befintlig lista eller skapar nytt innehåll från grunden kommer vi att göra det åt dig.

PRODUKT LISTA

Lista dina produkter metodiskt efter rätt kategori och lägg till all nödvändig och relevant produktspecifik information som SKU, produkt-ID, innehåll, söktermer och andra attribut. Dessutom kan vi lista flera produkter i din katalog efter bulklista samt hjälpa dig med att skapa produktflöden (föräldra-barn-lista).

AMAZON- SPONSRADE ANNONSER

Ett erfaret team av Google Adwords-certifierade experter kommer att hantera dina PPC-kampanjer, skala buden och lägga till nyckelorden enligt rätt matchningstyp. Unik PPC-strategi skräddarsydd just för dina produkter för att se till att varje dollar som spenderas på kampanjerna kan omdirigeras till försäljning .

ORDER HANTERING

Ge dina kunder en sömlös shoppingupplevelse eftersom vi dirigerar orderstatusuppdateringarna och hanterar sena leveranspriser och efterföljande ändringar i beställningar som retur och återbetalning.

BORTTAGNING AV NEGATIV FEEDBACK

Fick negativ feedback? Oroa dig inte, vi är här för att hantera och ta bort negativa återkopplingar med de vita hat-tricksna inom Amazonas föreskrivna tidsgräns. Vi kommer också att svara på kundfrågor och frågor samt svara på negativa recensioner.

INVENTORY HANTERING

Vi kommer att hålla reda på och uppdatera dig om produkter med lågt lager, slutprodukter, högsäljande produkter samtidigt som vi löser problemen angående strandade och undertrycker lager samt produkter som inte har köplåda.

FBA SÄNDNING CREATION

Skapande av leveransplaner och fraktetiketter för att leverera produkterna i Amazon-lager plus konstant uppföljning och verifiering om leveransen mottas säkert.

ÖVERGRIPANDE KONTOHÄLSA

Oavsett om du säljer av Vendor Central, Seller Central eller av FBA eller FBM, vet vi vad som är rätt för ditt konto. Vi kommer att övervaka prestanda och mätvärden för ditt konto för att se till att det är upp till Amazon-standarder.